Tuinarchitect Tuinen Hendrix is uw specialist voor tuinaanleg en tuinontwerp.

Over Tuinen Hendrix

Tuinaanleg, tuinontwerp of tuinarchitectuur voor de boeg? Wilt u een ervaren tuinarchitect inschakelen voor klassieke of moderne tuinarchitectuur? De aanleg van een tuin doet u niet iedere dag en laat u vooral de eerste keer uitvoeren zoals het hoort. Tuinen Hendrix is daarom de partner bij uitstek voor alle soorten tuinaanleg in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Paul Hendrix en zijn team van ervaren tuinarchitecten hebben meer dan 30 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen. Wij zijn u dan ook graag van dienst voor alle aanvragen m.b.t. tuinaanleg, tuinontwerp en tuinarchitectuur. Hier creëren we unieke tuinen stapsgewijs en met oog voor het kleinste detail.

Een zwemvijver aanleggen? Landscaping Hendrix verzorgt de perfecte integratie van de zwemvijver in de tuin.  Zwemvijvers bieden heel wat voordelen. Zo zijn ze zo goed als onderhoudsvrij en de waterzuivering verloopt op een natuurlijke wijze.

Tuinrenovatie of wilt u uw tuin renoveren? Zoek dan zeker niet verder. Tuinen Hendrix is de expert voor de renovatie van verwaarloosde en uitgeleefde tuinen!

Biotop zwemvijver official partner

Projecten

Tuin aanleggen? Reken op Tuinen Hendrix!