Tuinontwerp Hendrix

Landschappelijke tuin Helchteren

Een landschappelijke nieuwbouwwoning vormt het kader waarrond deze open tuin is opgebouwd.

De riante oprit, bestaande uit grès kasseien, zorgt voor een pleinzone langsheen de woning. Deze ruimte kan multifunctioneel ingevuld worden. Grote wolkachtige structuren uit buxus creëren een wintergroen kader dat het hele jaar door aantrekkelijk blijft. De strategische plaatsing van deze groenelementen zorgen voor voldoende privacy en dit zonder in te boeten aan het open karakter van de tuin. Hierdoor kan deze mooi opgaan in het omliggende landschap.

De integratie van een selectie volwassen bomen en planten zorgt er onmiddellijk voor dat deze tuin een bepaalde maturiteit krijgt.

Twee mooie terrassen bestaande uit Belgische blauwe steen in groot Romeins motief, geven de bewoners de mogelijkheid zowel ’s morgens als ‘s avonds te genieten van de zon.
Deze landelijke groene oase met wit- paarse kleuraccenten draagt eraan mee om dit huis om te toveren tot een gezellige ‘thuis’.

Meer info over de diensten van Tuinarchitect Hendrix?

Tuinarchitectuur in Belgisch-Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Vertrouw op de tuinexpertise van Tuinarchitect Hendrix en contacteer ons voor meer info.

Landschappelijke tuin aanleggen?