Zwemvijvers om in luxe te genieten van de natuur

Zwemvijver Lommel

Met de aanleg van een zwemvijver combineert u een natuurlijk uitzicht met de luxe van een zwembad in uw tuin. De zwemvijver lijkt sterk op een traditionele tuinvijver, maar heeft een dieper zwemgedeelte. Hij wordt afgewerkt met rubberfolie, waarin de planten en een natuurlijk filtergedeelte worden ingewerkt.

Een zwemvijver aanleggen biedt vele voordelen

Met een zwemvijver behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw tuin. Zeker omdat landscaping Hendrix een perfecte integratie in uw tuin garandeert. Daarbovenop geniet u ook van deze voordelen:

  • Een zwemvijver aanleggen is budgetvriendelijker dan een zwembad
  • biologische waterzuivering
  • Een zwemvijver heeft bijna geen onderhoud nodig.

Zwemvijver of zwembad aanleggen?

Natuurlijk heeft ook een gewoon zwembad zijn charme. U trekt er gemakkelijker een paar baantjes in, en het bezorgt uw tuin een strakke toets. Landscaping Hendrix kiest samen met u het geknipte zwembad: in beton, in folie, een voorgevormd zwembad … U kiest het, wij installeren het zwembad. Of misschien toch liever die zwemvijver?

Vraag professioneel advies aan Tuinen Hendrix voor het ontwerpen van een zwemvijver.

Enkele realisaties zwemvijvers

Meer info over zwemvijvers aanleg?

Zwemvijver aanleggen in Belgisch-Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Vertrouw op de tuinexpertise van Landscaping Hendrix en contacteer ons voor meer info over zwemvijvers.

Tuinen Hendrix is uw specialist voor het aanleggen van zwemvijvers.