Tuinen-Hendrix-Limburg-Landscaping

Belevingstuin te Genk.

Deze bosrijke tuin is gelegen bij de voormalige Ford site. De uitbreiding van het bestaande terras aan de woning vormde het uitgangspunt voor de gehele tuin. Aangezien de voordeur bijna een hele verdieping hoger ligt dan de achtertuin, gaf dit mooie ontwerpmogelijkheden. Zo kon de integratie van de carport weggewerkt worden zonder visueel storend te zijn.

Het terras uit keramische tegels werd vergroot om zo maximaal van de zon en tuin te kunnen genieten. Om de toegankelijkheid naar de achtertuin te verzorgen is er gekozen voor een hellend wandelpad. Het grindpad is groen omkaderd met beplanting en brengt u via een licht glooiende richting naar het tuinpaviljoen.

Het landelijk ogend paviljoen geeft ruimte aan een extra terras. Deze overdekte zone brengt beschutting en creëert een mooi beeld over de vijver richting de woning. Een rondgang over het gazon brengt de bewoners langs strategisch geplaatste speelse focus punten.

Meer info over de diensten van Tuinarchitect Hendrix?

Tuinarchitectuur in Belgisch-Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Vertrouw op de tuinexpertise van Tuinarchitect Hendrix en contacteer ons voor meer info.

Tuinarchitect Tuinen Hendrix is uw specialist voor tuinaanleg, tuinontwerp en tuinrenovatie.