Biotop zwemvijvers om in luxe te vertoeven in de tuin

Biotop zwemvijvers

Vrijuit genieten van je tuin met de luxe van een zwembad?  Dat kan met een Biotop zwemvijver. Onze Biotop zwemvijvers worden perfect geïntegreerd in uw tuin en laten u genieten van zalig, op natuurlijke wijze gefilterd zwemwater. Hoe dit wordt gerealiseerd? Dat tonen wij u graag.

Een Biotop zwemvijver aanleggen biedt vele voordelen

Met een  Biotop Swimming Pond of Living Pool  behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw tuin. Zeker omdat Landscaping Hendrix een perfecte integratie in uw tuin garandeert. Daarbovenop geniet u ook van deze voordelen:

  • Baanbrekende technologie in natuurlijke waterzuivering
  • Verwarmbaar
  • Prachtige blikvanger
  • Systeem met planten (Swimming Pond) of zonder beplanting (Living Pool) mogelijk

Biotop zwemvijver of zwembad aanleggen?

Het eco-zwembad is door de Biocompactfilter en de PhosTec Ultra filter een baanbrekend alternatief voor het traditionele chloor zwembad. Door het binden van deze meststoffen die zich zelfs in leidingwater bevinden, worden de algen letterlijk uitgehongerd en krijgen ze geen kans om uitbundig te groeien.

Biotop is uniek in het feit dat het syteem rechtsreeks de oorzaak van algenbloei aanpakt :nitraten en fosfaten worden uit het water verwijderd. Andere gangbare systemen van waterzuivering zijn slechts lapmiddelen die algenbloei steeds moeten blijven onderdrukken. Dit kan enkel met biociden. Producten die het leven doden. Chloor, zout, koper, zilver, ozon, salpeterzuur of citroenzuur. Waar zwemt u het liefste in?

Vraag professioneel advies aan Tuinen Hendrix voor het ontwerpen van een uw Biotop zwemvijver.

Enkele realisaties zwemvijvers

Meer info over Biotop zwemvijvers?

Biotop zwemvijver laten aanleggen in Belgisch-Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Vertrouw op de tuinexpertise van Landscaping Hendrix en contacteer ons voor meer info over Biotop zwemvijvers.

Tuinen Hendrix is uw specialist voor het aanleggen van zwemvijvers.