Biotop zwemvijvers om in luxe te vertoeven in de tuin

Biotop zwemvijvers

Vrijuit genieten van je tuin met de luxe van een zwembad?  Dat kan met een Biotop zwemvijver. Onze Biotop zwemvijvers worden perfect geïntegreerd in uw tuin en laten u genieten van zalig, op natuurlijke wijze gefilterd zwemwater. Hoe dit wordt gerealiseerd? Dat tonen wij u graag.

Een Biotop zwemvijver aanleggen biedt vele voordelen

Met een  Biotop zwemvijver behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw tuin. Zeker omdat Landscaping Hendrix een perfecte integratie in uw tuin garandeert. Daarbovenop geniet u ook van deze voordelen:

  • Een zwemvijver aanleggen is budgetvriendelijker dan een zwembad
  • biologische waterzuivering
  • Een zwemvijver heeft bijna geen onderhoud nodig.

Biotop zwemvijver of zwembad aanleggen?

Natuurlijk heeft ook een gewoon zwembad zijn charme. U trekt er gemakkelijker een paar baantjes in, en het bezorgt uw tuin een strakke toets. Landscaping Hendrix kiest samen met u het geknipte zwembad: in beton, in folie, een voorgevormd zwembad … U kiest het, wij installeren het zwembad. Of misschien toch liever die zwemvijver?

Vraag professioneel advies aan Tuinen Hendrix voor het ontwerpen van een uw Biotop zwemvijver.

Enkele realisaties zwemvijvers

Meer info over Biotop zwemvijvers?

Biotop zwemvijver laten aanleggen in Belgisch-Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Vertrouw op de tuinexpertise van Landscaping Hendrix en contacteer ons voor meer info over Biotop zwemvijvers.

Tuinen Hendrix is uw specialist voor het aanleggen van zwemvijvers.