Tuinaanleg volgens uw smaak en budget

Bent u ook van mening dat tuinaanleg volgens uw smaak en budget dient te gebeuren? Dan bent u bij Tuinaanleg Tuinen Hendrix zeker op de juiste plaats! Mooie voorbeelden zijn de prachtige tuinontwerpen die Tuinen Hendrix reeds aangelegd heeft.

Een bijzondere tuin aanleggen doen we met kennis van zaken. Passie voor het vak, harmonie tussen esthetiek en oog voor detail zijn de kenmerken van een tuinaanleg door tuinarchitect Tuinen Hendrix. De specialisatie van Tuinen Hendrix stopt niet bij het aanleggen van tuinen, wij realiseren tuindromen tot in de kleinste details.

Een mooi ontwerp prikkelt de verbeelding. Nu die tuin aanleggen … of je kan hem laten aanleggen. Want dat vraagt kennis van zaken. En die heeft Landscaping Hendrix. Laat u onze vakmensen uw tuin aanleggen? Dan vertrouwt u op onze jarenlange ervaring in tuinaanleg. En dat weerspiegelt zich in het resultaat.

Vraag professioneel advies aan Tuinen Hendrix voor het aanleggen van een tuin.

Enkele realisaties tuinaanleg

Specialiteit: aanleg en renovatie verwaarloosde tuinen

Heeft uw tuin zijn beste tijd gehad en kondigt een heraanleg of renovatie aan? Tuinen Hendrix herstelt uw tuin in al zijn glorie. De renovatie van tuinen is namelijk één van onze specialisaties. Tuinrenovatie is met de hoeveelheid tuinen in België een activiteit die we alsmaar vaker uitoefenen.

Niet zelden wordt een tuin immers aan zijn lot overgelaten tijdens het wisselen van eigenaars. Een slecht algemeen tuinonderhoud is ook vaak een oorzaak. Een andere reden om over te gaan tot tuinrenovatie is de verschillende smaak van de nieuwe eigenaars, die het concept tuinaanleg vanuit een ander standpunt benaderen.

Kortom, met de tuinarchitecten van Tuinen Hendrix vertrouwt u op het aanleggen van al uw tuindromen.

Tuin aanleggen: van begin tot einde

Van in de ontwerpfase tot het onderhoud, het aanleggen van een tuin heeft geen geheimen voor ons. U schakelt landscaping Hendrix zowel in voor de grondwerken als voor de afwerking. Zo zal landscaping Hendrix niet alleen uw tuin aanleggen, wij zorgen ook voor de nivellering, de plaatsing van poorten of de bouw van een zwembad. En achteraf zorgen we voor de beplanting en tuinverlichting. Van de eerste tot de laatste stap, dus.

Tuinaanleg voor een tuin die altijd groen blijft

Uw afgeleefde tuin er als herboren laten uitzien? Daarin slaagt Landscaping Hendrix met een lading nieuwe, groene planten. Na de tuinaanleg moet uw tuin ook onderhouden worden. Sluit dan achteraf ook een onderhoudscontract met Landscaping Hendrix af. Zodat wij uw planten verzorgen, en uw tuin altijd groen blijft.

Meer info over tuinaanleg?

Tuin aanleggen in Belgisch-Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Reken op de tuinexpertise van Tuinen Hendrix en contacteer ons nu voor meer info over tuinaanleg.

Tuinarchitect Tuinen Hendrix is uw specialist voor tuinaanleg.