Tuinaanleg met vakkennis

Een mooi ontwerp prikkelt de verbeelding. Nu die tuin aanleggen ... of je kan hem laten aanleggen. Want dat vraagt kennis van zaken. En die heeft landscaping Hendrix. Laat u onze vakmensen uw tuin aanleggen? Dan vertrouwt u op onze jarenlange ervaring in tuinaanleg. En dat weerspiegelt zich in het resultaat.

 

Tuin aanleggen: van begin tot einde

Van in de ontwerpfase tot het onderhoud, het aanleggen van een tuin heeft geen geheimen voor ons. U schakelt landscaping Hendrix zowel in voor de grondwerken als voor de afwerking. Zo zal landscaping Hendrix niet alleen uw tuin aanleggen, wij zorgen ook voor de nivellering, de plaatsing van poorten of de bouw van een zwembad. En achteraf zorgen we voor de beplanting en tuinverlichting. Van de eerste tot de laatste stap, dus.

 

Tuinaanleg voor een tuin die altijd groen blijft

Uw afgeleefde tuin er als herboren laten uitzien? Daarin slaagt landscaping Hendrix met een lading nieuwe, groene planten. Na de tuinaanleg moet uw tuin ook onderhouden worden. Sluit dan achteraf ook een onderhoudscontract met landscaping Hendrix af. Zodat wij uw planten verzorgen, en uw tuin altijd groen blijft.