Tuinarchitectuur met passie

Uw tuinarchitect zet uw wensen op papier

Landschaps- en tuinarchitect die uw droomtuin vorm geeft? Tuinarchitectuur vanuit een creatieve en originele invalshoek in evenwicht met het karakter van de woning en de omgeving? De tuinarchitecten van Tuinen Hendrix ontwerpen een tuin conform uw persoonlijkheid. Een pasklaar tuinontwerp passioneel gerealiseerd en met veel kennis van zaken. Hier rekent u op meer dan 30 jaar ervaring met tuinarchitectuur!

De expertise van Tuinarchitect Hendrix stopt niet bij het ontwerpen en aanleggen van tuinen, wij verwezenlijken tuindromen perfectionistisch en minitieus uitgewerkt.

Droomt u van groen minimalisme? Houdt u van kleurrijke bloemenpracht? Of ontspant u pas écht tussen weelderige buxuspartijen met statige bomen? Wij luisteren en vertalen uw wensen naar een pasklaar tuinontwerp. Conform uw persoonlijkheid, de architectuur van uw pand en uw interieurstijl. Zodat uw tuin helemaal bij u past. Want ú, als recreant van uw eigen tuin, bent de grootste inspiratiebron van uw tuinarchitect.

Vraag professioneel advies aan Tuinarchitect Hendrix voor unieke tuinarchitectuur.

Enkele realisaties tuinarchitectuur

Meer info over de diensten van Tuinarchitect Hendrix?

Tuinarchitectuur in Belgisch-Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Vertrouw op de tuinexpertise van Tuinarchitect Hendrix en contacteer ons voor meer info.

Tuinarchitect Tuinen Hendrix is uw specialist voor tuinarchitectuur.