Zwemvijvers om in luxe te genieten van de natuur

Zwemvijvers zwemvijver aanleggen

Met de aanleg van een zwemvijver combineert u een natuurlijk uitzicht met de luxe van een zwembad in uw tuin. De zwemvijver lijkt sterk op een traditionele tuinvijver, maar heeft een dieper zwemgedeelte. Hij wordt afgewerkt met rubberfolie, waarin de planten en een natuurlijk filtergedeelte worden ingewerkt.

Een zwemvijver aanleggen biedt vele voordelen

Met een zwemvijver behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw tuin. Zeker omdat landscaping Hendrix een perfecte integratie in uw tuin garandeert. Daarbovenop geniet u ook van deze voordelen:

  • Een zwemvijver aanleggen is budgetvriendelijker dan een zwembad
  • 100 % biologische waterzuivering.
  • Natuurlijk uitzicht in zomer én winter
  • Lagere onderhoudskosten en gering energieverbruik tov een klassiek zwembad
  • Er worden geen chemische stoffen in de natuur geloosd bij een onderhoud

100 % Biologisch

Wees aandachtig bij uw keuze voor ‘natuurlijke’ waterzuivering. Het is tegenwoordig een hype om te zwaaien met labels als ecologisch of bio. Vergewis uzelf er echter van dat er niet gewerkt wordt met hydrolyse of ionisatie. U zwemt dan letterlijk in zware metalen zoals koper of zilver (ionisatie). Bijtende producten als waterstofperoxide (hydrolyse) of citroenzuur zorgen vanzelfsprekend ook voor dood water. En u wilt gezond en natuurlijk zwemmen, toch ?

Vraag professioneel advies aan Tuinen Hendrix voor het ontwerpen van een zwemvijver.

Enkele realisaties zwemvijvers

Meer info over zwemvijvers aanleg?

Zwemvijver aanleggen in Belgisch-Nederlands Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? Vertrouw op de tuinexpertise van Landscaping Hendrix en contacteer ons voor meer info over zwemvijvers.

Tuinen Hendrix is uw specialist voor het aanleggen van zwemvijvers.